Programma Masterclass

Het programma van de Masterclass zag er als volgt uit:

19:00 Inloop en registratie
19:30 Meer rendement uit woningverhuur
In de afgelopen jaren is het overheidsbeleid betreffende de maximale huurprijs meerdere malen gewijzigd. Laat u kansen liggen om meer rendement uit uw woningverhuur te halen? Zonde! Ing. Michel Klaassen (Coördinator van het Bouwkundig Netwerk) laat met een frisse blik zien wat de diverse overheidsmaatregelen inhouden en welke acties u uit kunt voeren om meer rendement uit uw vastgoed te halen.

Ing. Michel Klaassen
20:00 Label C voor kantoren in 2023 verplicht. En nu?!
Verhuurt u een ‘ouder’ kantoorpand? Loopt de verhuurbaarheid van uw kantoorpand terug? Hangt de investering behorende bij het verplichte label C in 2023 als een zwaard van Damocles boven uw hoofd? Ir. Peter Plooij (Expert EPA-U binnen het Bouwkundig Netwerk) vertelt u meer over de mogelijkheden om meer rendement uit uw kantoorpand te halen. Denk hierbij aan slim investeren, transformatie of een functiewijziging.

Ir. Peter Plooij
20:30 Goud op zolder
Wist u dat het mogelijk is om in de COROP-regio’s Amsterdam en Utrecht kleine woningen (<40m²) te realiseren én dat u deze ook nog eens als vrije sectorwoningen kunt verhuren? Denk hierbij aan transformatie van onbewoonde zolders of bedrijfspanden. Otto Pasker (Adviseur bouwfysica en installatietechniek binnen het Bouwkundig Netwerk) vertelt u wat mogelijk is.

Otto Pasker
21:00 Borrel

Heeft u interesse in een volgende Masterclass of wilt u op de hoogte blijven, geef dan uw contactgegevens aan ons door!