Huurprijscalculator

De introductie van de Wet betaalbare huur roept veel vragen op. Daarbij is één van de belangrijkste vragen voor de vastgoedbelegger wat de gevolgen zijn voor het rendement. Om duidelijkheid te krijgen over de gevolgen is door Klaassen PBOV, één van de bedrijven van het Bouwkundig Netwerk, de Huurprijscalculator ontwikkeld. Daarmee kan inzicht gekregen worden in de huidige huurprijs en in de te verwachte huurprijs per 1 januari 2024.

Hoe werkt de Huurprijscalculator?

U voert de benodigde gegevens van de woning in, zoals: het aantal kamers, voorzieningen, etc. Als u op een onderdeel klikt, ontvouwt zich een klein submenu waarin informatie en/of aandachtspunten zijn opgenomen over het betreffende onderdeel. Dit stelt u in staat om een juiste puntentelling in te voeren. Na het invullen van de benodigde gegevens ontvangt u direct per e-mail een indicatie van de maximale huurprijs en een overzicht van de ingevoerde gegevens van de woning.

Doe de huurprijscalculator op:

Extra advies nodig?

Heeft u extra advies nodig of komt u er niet uit? Is de puntentelling lager dan verwacht of valt het rendement tegen? Neem dan contact op met de experts van het Bouwkundig Netwerk. Zij kunnen u adviseren over de puntentelling en het verbeteren van het rendement.